FHB Bank
Nyomtatási nézet

Energiatanúsítvány ajánlatkérés

Néhány kattintással, egyszerűen, gyorsan igényelhet energiatanúsítványt, kedvező áron!

Megrendelés

2012. január 01-jétől az 50 m2-nél nagyobb hasznos alapterületű meglevő épületek, önálló rendeltetésű egységek adásvétele esetén kötelező az energiatanúsítvány beszerzése.

energiatanúsítvány, energetikai tanúsítvány

  • Az energiatanúsítvány előre megadott skála szerinti energetikai osztályba sorolja az adott ingatlant. A skála a legkedvezőbb „A+” kategóriától a leggyengébb „I” kategóriáig terjed. A „C” kategória az, amelyik éppen megfelel a jogszabályban rögzített energetikai követelményeknek. Ezt a követelményértéket a 7/2006 TNM rendelet határozta meg. Itt megtekinthető.

Ajánlatkérőnk segítségével néhány perc alatt megrendelheti szolgáltatásunkat!

  • Az Ajánlatkérő kitöltése után az ingatlan paraméterinek függvényében e-mailben tájékoztatjuk a tanúsítvány elkészítésének díjáról.
  • Amennyiben elégedett az ajánlattal és megrendeli az energiatanúsítványt, a szakértőink 24 órán belül (munkanapokon) egyeztetik Önnel a helyszíni szemle időpontját.
  • Amennyiben a kapcsolatfelvételt követő 72 órán belül a helyszíni szemle elvégezhető, Ön akár a befizetéstől számított 5 munkanapon belül megkaphatja az energiatanúsítványt elektronikus formában.
  • Az eredeti tanúsítványt postai úton, vagy személyesen is átveheti az FHB Ingatlan Zrt. kollégáitól, az átvétel módjáról a megrendelés folyamán kell rendelkeznie.

Az energiatanúsítvány dokumentum mintájának megtekintéséhez kattintson ide.

Több energiatanúsítvány megrendelése esetén további kedvezményeket tudunk biztosítani Önnek. Ráadásul, ha Ön Allianz Otthonbiztosítással is rendelkezik, akkor most további 5%-os kedvezményt kap az energiatanúsítvány árából!*

Energiatanúsítvány díjszabás:

e-tanúsítvány díjszabás (A feltüntetett árak  bruttó árak, és az Áfa** mértékét is tartalmazzák!):


Panel lakás Lakás Családi ház Családi ház 150 m2 felett Kereskedelmi célú helyiségek

Tanúsító tevékenység

15 240 Ft 18 990 Ft 27 940  Ft 150 m2 felett egyedi ár 100 m2 - i g  18.990 Ft 150 m2- ig 27.940 Ft 150 m2 felett egyedi ár

Megrendelés

FONTOS: Az itt feltüntetett árak bruttó árak, és minden költséget fedeznek, nem kell tartania további, a helyszínen felmerülő extra költségektől. Kollégáink minden, az energiatanúsítvány kiállításához szükséges munkát elvégeznek Önnek (kiszállnak a helyszínre, méréseket, számításokat végeznek, elkészítik a hiányzó dokumentumokat, vagy beszerzik azokat) a fent megadott díjak ellenében!

Az energiatanúsítvány mellett vegye igénybe értékbecslés szolgáltatásunkat is, együttes megrendelés esetén további jelentős kedvezményt biztosítunk! Amennyiben együttes szolgáltatásunkat kéri, akkor azt energiatanúsítvány Ajánlatkérő kitöltésénél jelezze felénk.

Energiatanúsítvány + értékbecslés díjszabás (A feltüntetett árak az Áfa** mértékét is tartalmazzák!):

Panel lakás Lakás
Családi ház
Egyéb ingatlantípus
Energiatanúsítvány + önálló értékbecslés 30 480 Ft 36 830 Ft
44 450 Ft egyedi díjszabás

Megrendelés

 

 

Az energiatanúsítvány elkészítése a hitelezéstől független, önálló szolgáltatás, amelyet mindazon Ügyfeleink igénybe vehetnek, akik bármely célból szeretnék ingatlanuk tanúsítását elvégeztetni.

**2012. január 1-jétől alkalmazott áfakulcs 27 %

A szolgáltatások nyújtója az FHB Ingatlan Zrt.

Energiatanúsítványt Otthonról is!

Rendeljen online, néhány kattintással energiatanúsítványt adásvételhez vagy bérbeadáshoz, ráadásul kedvezményes áron!

Részletek

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 452 9109

Bankfiók és ATM kereső

Ingatlanközvetítési szolgáltatások

Indítsa el online ingatlanközvetítési megbízását, és eladásra kínált ingatlanját akár csupán 2% +ÁFA közvetítői jutalékért értékesítjük!

Részletek